Studiul a folosit celulele stem umane pentru a crea un model de prostată

Studiul a folosit celulele stem umane pentru a crea un model de prostată

„Studiile anterioare au arătat că persoanele care au evitat tot contactul cu materialele plastice sau alte obiecte care conțin BPA timp de până la o lună sau mai mult mai aveau BPA în urină, ceea ce înseamnă că trebuie să fi intrat în contact cu BPA în ultimii 24 până la 48 de ore, deoarece șterge corpul destul de repede. Este foarte greu de evitat. ”

Cercetarea UIC a investigat expunerea la sarcină la BPA „deoarece substanța chimică, care imită hormonul estrogen, a fost legat de mai multe tipuri de cancer, inclusiv cancer de prostată, la modelele de rozătoare.”

Dr. Prins spune: „Cercetarea noastră oferă primele dovezi directe că expunerea la BPA în timpul dezvoltării, la nivelurile pe care le vedem în viața noastră de zi cu zi, crește riscul de cancer de prostată în prostată umană țesut. ”

Studiul a folosit celulele stem umane pentru a crea un model de prostată

Utilizarea celulelor stem umane implantate la șoareci a permis studiului să investigheze dacă cancerul de prostată se dezvoltă ca răspuns direct la expunerea la BPA.

Celulele au fost luate de la tineri decedați, permițând să se facă comparații cauzei și efect a cancerului la modelele animale. Un grup de șoareci cu prostate cu țesuturi umane a fost expus la BPA, în timp ce altul nu.

Șoarecii expuși au primit furaje care conțin BPA „echivalent cu nivelurile ingerate de persoana obișnuită” timp de 2 săptămâni după implantarea celulelor stem. Un grup de control nu a fost alimentat BPA.

țesutul de prostată a fost lăsat să se maturizeze timp de 1 lună, după care șoarecii li s -a administrat hormonul estrogen. Acest lucru a fost conceput pentru a imita nivelurile de estrogen care cresc în mod natural pe măsură ce bărbații îmbătrânesc – despre care cercetătorii spun că este cunoscut a fi un factor în cancerul de prostată.

În sfârșit, după 2-4 luni, țesutul de prostată din ambele grupuri de șoareci a fost analizat pentru cancer.

Dr. Prins a găsit leziuni pre-canceroase sau cancer complet de prostată în probele de țesut de la o treime dintre șoarecii care au fost hrăniți cu BPA, comparativ cu puțin peste o zecime din grupul de control al șoarecilor alimentați cu ulei.

Dr. Prins spune că guvernul SUA ar trebui să acționeze peste expunerea la BPA:

„Rezultatele efectelor adverse ale BPA în țesutul uman sunt foarte relevante și ar trebui să încurajeze agenții precum alimentele și Administrarea de droguri pentru a-și reevalua politicile în viitorul apropiat. ”

Legăturile dintre plastifiant și cancer sunt înrudite, consideră dr. Prins, la efecte asupra sensibilității hormonilor. Ea explică: „Credem că BPA reprogramează de fapt celulele stem pentru a fi mai sensibile la estrogen de-a lungul vieții, ceea ce duce la o susceptibilitate crescută pe o durată de viață la boli, inclusiv la cancer.”

FDA și -a explicat politica privind BPA. Autoritatea de reglementare a permis substanța chimică din materialele cu contact alimentar din 1960 și nu a găsit nicio dovadă care să susțină cererile pe care le-a primit pentru a le interzice.

Cum se reduce expunerea la BPA

în timp ce Dr. Prins subliniază că evitarea BPA este dificilă, FDA spune în sfatul său pentru consumatori că unele măsuri reduc expunerea la substanță chimică:

 • Evitați recipientele de plastic care au coduri de reciclare 3 sau 7 pe ele (unele pot fi făcute cu BPA)
 • Nu folosiți sticle de plastic pentru lichide calde
 • Aruncați sticlele zgâriate.

Consiliul de hidratare naturală, Marea Britanie, a făcut următoarea declarație:

„Materialul de plastic folosit pentru a conține ape îmbuteliate în mod natural găsite pe rafturile supermarketurilor este fabricat din PET ( Polietilen tereftalat). Nu există bisfenol A (BPA) în plastic pentru animale de companie. PET -ul este principalul ambalaj utilizat pentru băuturi, este complet sigur și respectă toate cerințele legale europene și naționale. ”

În alte cercetări medicale, BPA a fost legată de obezitatea copilăriei într -un studiu publicat în Journal of the American Medical Association în septembrie 2012 și de aceeași problemă la fetele cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani într -un studiu PLOS ONE În iunie 2013. Alte cercetări din 2013 au sugerat legături între BPA și infertilitatea feminină și astmul copilăriei.

 • Sănătate publică
 • Sarcina/Obstetrica
 • Cancer de prostată/prostată

Femeile însărcinate ar trebui să fie conștiente de expunerea chimică neintenționată

Femeile însărcinate ar trebui să fie conștiente de sursele și căile de expunere chimică pentru a minimiza pericolul pentru copilul lor nenăscut, chiar dacă încă nu se știe ce efecte Aceste substanțe chimice ar putea avea, sugerează cercetări de la Colegiul Regal de obstetricieni și ginecologi (RCOG).

istoric, au existat multe recomandări cu privire la alegerile de viață sănătoase pe care le pot adopta femeile în timpul sarcinii, dar nu există informații standard despre Riscurile potențiale pe care unele expuneri chimice le -ar putea prezenta la făt.

Expunerea la cantități substanțiale de substanțe chimice de mediu a fost asociată cu efecte negative asupra sănătății la femei și copii, inclusiv:

 • Pierderea sarcinii
 • defecte congenitale
 • Greutate scăzută la naștere
 • Nașterea pre-termen
 • Dezvoltarea imunitară afectată
 • Insuficiență de fertilitate a mamei

În condiții normale, femeile însărcinate sunt expuse la H Nedrepturile de substanțe chimice la niveluri scăzute și expunerea la aceste substanțe chimice pot apărea în mai multe moduri-prin produse de uz casnic, medicamente fără vânzare, produse de îngrijire personală și prin alimente.

aportul de acetaminofen (paracetamol, Tylenol) și utilizarea articolelor de curățare a gospodăriei, cum ar fi pesticidele, au fost surse bine raportate de expunere chimică. Acest ultim studiu a identificat surse mai puțin cunoscute, care pot reprezenta și o amenințare. De exemplu, autorii stabilesc că nu este doar tipul de alimente care prezintă un risc pentru femeile însărcinate, ci și echipamentele de manipulare și materialele de ambalare folosite pentru a -l ține.

aceeași amenințare poate fi adevărată pentru Produse de îngrijire personală, cum ar fi protecții solare, geluri de duș și hidratante. Aceste pericole nu sunt evidente, deoarece producătorii nu sunt obligați să numească toate substanțele chimice potențial dăunătoare de pe prostaline pret farmacii etichetă. Autorii recomandă „siguranța primul” drept cea mai bună abordare a acestor expuneri chimice. Acest lucru înseamnă că ar trebui să presupună că există un risc prezent, chiar dacă nu este evident. Containere

 • Reducerea utilizării produselor de îngrijire personală
 • Evitarea tuturor pesticidelor și a fumului de vopsea
 • Preluarea medicamentelor de rețea numai atunci când este necesar
 • Dr. Michelle Bellingham, Institutul de Biodiversitate, Sănătate Animală și Medicină Comparativă, Universitatea din Glasgow și coautor al lucrării, a spus:

  „În timp ce nu există sfaturi oficiale pe acest subiect Disponibil pentru femeile însărcinate, există multe dovezi anecdotice conflictuale despre substanțele chimice de mediu și efectele lor potențial adverse asupra dezvoltării bebelușilor.

  Informațiile din acest raport vizează abordarea acestei probleme și ar trebui transmise în mod obișnuit în infertilitate și antenatal clinicile, astfel încât femeile sunt conștiente de fapte cheie care le vor permite să facă alegeri în cunoștință de cauză cu privire la schimbările stilului de viață . ”

  Profesorul Scott Nelson, președintele Comitetului consultativ științific RCOG, a adăugat:„ Există preocupări din ce în ce mai mari cu privire la efectele de expunere chimică de zi cu zi, deoarece multe substanțe chimice au potențialul de a interfera cu sistemele hormonale din corp, care Joacă roluri cheie în dezvoltarea fetală normală. Realist, femeile însărcinate sunt expuse la un amestec complex de sute de substanțe chimice la niveluri scăzute, dar metodele de evaluare a riscului complet de expunere nu sunt încă dezvoltate. ”

  Un studiu realizat în 2011 și publicat în sănătatea mediului Perspective, au sugerat că multe femei însărcinate au mai multe substanțe chimice în interiorul lor – unele care au fost chiar interzise de peste 30 de ani. Experții au fost alarmați de această constatare, deoarece nu se știe prea puțin despre ce impact ar putea avea aceste substanțe chimice asupra mamelor și copiilor lor nenăscuți.

  scris de Kelly Fitzgerald

  • Nutriție/dietă
  • Sarcina/Obstetrica
  • Mediu/apă/poluare

  Previziunea prematură a forței de muncă din modelul de activitate electrică în contracții

  În timpul sarcinii, o femeie va experimenta contracții în uterul ei. Acestea sunt cauzate de activitatea electrică al căror model poate ține indicii cu privire la faptul că munca ei va fi prematură sau termen. Așadar, spuneți că cercetătorii care au dezvoltat un model pe mai multe niveluri care ar putea ajuta într -o zi medicii să prezică dacă o sarcină va merge la termen complet sau nu.

  Înțelegerea naturii și cauzelor contracțiilor în sarcină ajută la aruncarea luminii asupra proceselor de naștere normală și prematură – definită ca cea care apare înainte de 37 de săptămâni de gestație.

  tehnici precum electromiografia (EMG) și magnetomiografia (MMG) au fost dezvoltate pentru a studia și măsura contracțiile uterine. Cu toate acestea, nu este disponibilă nicio metodă acceptată pe scară largă folosind aceste tehnici pentru a prezice forța de muncă prematură.

  într -o lucrare publicată în revista PLOS One, cercetătorii – inclusiv membri de la Universitatea Washington din St. Louis (Wustl), MO -Descrieți cum au dezvoltat primul model matematic pe mai multe niveluri 3-D a electrofiziologiei contracțiilor uterine ale unei femei însărcinate.

  Modelul reprezintă contracții la nivelul celulelor, țesutului și organelor. O caracteristică cheie a unei contracții este arhitectura de fibre a miometrului – stratul mijlociu al țesutului din peretele uterului care este în mare măsură responsabil pentru contracții.

  Cercetătorii notează că o altă caracteristică importantă a unei contracții este Locația a ceea ce ei numesc „stimulator cardiac” – celula care începe activitatea electrică. Autorul principal Arye Nehorai, profesor în inginerie electrică la Wustl, explică:

  „Știm că celula începe activitatea electrică, dar nu se știe nimic despre pozițiile sau numerele sau modul în care interacționează în diferite locuri din diferite locuri din uterul. În plus, încă nu știm indicațiile fibrelor din miometru, ceea ce este important pentru că electricitatea se propagă de -a lungul fibrelor musculare, iar această direcție variază între femei. Cercetătorii descriu modul în care au aplicat senzori la abdomenele a 25 de femei însărcinate și au produs un model matematic 3-D care a replicat cu precizie activitatea electrică în uter în timpul unei contracții. ‘

  Senzorii au fost atașați la un instrument special care cuprinde 151 de magnetometre care au măsurat rezistența câmpului magnetic generat de activitatea electrică în abdomenii femeilor în timpul unei contracții. Cercetătorii au folosit aceste măsurători pentru a crea modelul.

  Echipa intenționează acum să studieze prematur și să funcționeze și să ia măsurători cu instrumentul magnetometru pentru a estima activitatea electrică și poziția, numărul și distribuția electrică Surse din uter.

  În acest fel, pot fi capabile să identifice ce tipare și măsurători pot prezice ce munci vor fi premature.

  „Crearea unui model realist, multiscale înainte a contracțiilor uterine ne va permite să interpretăm mai bine datele măsurătorilor de magnetomiografie și, prin urmare, aruncat lumină asupra prezicerii forței de muncă prematură.

  Scopul nostru final este să împărtășim acest lucru cu obstetricieni și ginecologi, astfel încât să poată lua măsurători și faceți o prezicere a faptului că o femeie va avea muncă prematură sau termen. ”

  prof. Arye Nehorai

  Bebelușii anterioare se nasc, cu atât riscul va avea probleme grave de sănătate sau vor muri. Pe lângă aceste riscuri, nașterile premature provoacă sarcini financiare uriașe familiilor și societății.

  În conformitate cu Organizația Mondială a Sănătății, se estimează că 15 milioane de bebeluși se nasc prematuri la nivel mondial, iar numărul este în creștere. În 184 de țări, rata nașterii premature variază de la 5-18 la sută dintre bebelușii născuți.

  complicațiile nașterii premature sunt principala cauză de deces la copii sub 5 ani din întreaga lume și au fost responsabile pentru aproape 1 milion Decesele în 2013.

  Aflați cum pot, de asemenea, microbii vaginari să ajute la prezicerea nașterilor premature.

  • Dispozitive medicale/diagnostice
  • Sarcina/obstetrica

  Prevenirea obezității mai devreme în viață poate reduce daunele Alzheimer

  Un studiu recent a constatat tendințe ale modificărilor structurii creierului care au fost legate de obezitate. Aceste tendințe subliniază importanța prevenirii acestei afecțiuni metabolice la începutul vieții. De asemenea, oferă o perspectivă asupra aspectului creierului în diferite etape ale demenței.

  boala Alzheimer este o formă comună de demență. Se caracterizează prin degenerarea celulelor creierului și a declinului cognitiv care progresează în timp.

  Deși în prezent nu există leac pentru această afecțiune, consumul unei diete sănătoase este un factor critic care influențează sănătatea creierului. Acest lucru poate întârzia sau chiar să prevină, debutul bolii Alzheimer.

  Un nou studiu de la Departamentul de Neuroștiință de la Universitatea din Sheffield din Regatul Unit, care apare acum în Revista de rapoarte ale bolii Alzheimer, a analizat relația dintre obezitate și creier în diferite etape ale sănătății cognitive.

  Echipa a colectat imagini cerebrale ale trei grupuri de participanți: o deficiență cognitivă ușoară, ușoară (MCI) și boala Alzheimer ușoară.

  prin utilizarea a doi indicatori ai obezității – indicele de masă corporală (IMC) și circumferința taliei – echipa a investigat dacă există sau nu asocieri între acestea și modificări ale structurii creierului.

  în Etapele timpurii ale bolii Alzheimer, oamenii prezintă de obicei structuri cerebrale degradate, cu niveluri scăzute de volum de materie cenușie, integritate a materiei albe și flux de sânge.

  Acestea sunt centrale pentru construirea conexiunilor neuronale, iar degradarea lor semnalează o pierdere a funcțiilor creierului importante, deoarece medicii observă adesea la persoanele cu boala Alzheimer.

  Cu toate acestea, noul studiu a constatat că persoanele cu boală Alzheimer ușoară care au menținut o greutate corporală sănătoasă ar fi putut păstra unele dintre aceste structuri ale creierului, spre deosebire de participanții cognitiv sănătoși cu obezitate, care au prezentat structuri cerebrale potențial degeneratoare ale creierului .

  Un aspect cheie al acestui studiu a fost acela că cele trei grupuri participante nu au avut o distribuție constantă a valorilor IMC. Grupul cognitiv sănătos a intrat în intervalul de greutate al obezității, grupul MCI s -a încadrat în intervalul supraponderal, iar grupul de boală al Alzheimerului ușor s -a încadrat în intervalul „normal”.

  Pierderea în greutate este frecventă atât la bătrânețe, cât și la persoanele cu boala Alzheimer. Acest lucru a condus probabil aceste diferențe.

  Structuri cerebrale și intervale de greutate sănătoasă

  Atunci când observă indicatorii obezității și structurilor cerebrale, cercetătorii au găsit cele mai notabile asociații între Volumul IMC și Materie Gri.

  Grupul de participanți cu boala Alzheimer ușoară a afișat o asociere pozitivă între aceste două caracteristici.

  Cu cât este mai mare IMC – dar încă conținut în intervalul sănătos – al individului, cu atât mai mare este mai mare Nivelurile de volum de materie cenușie prezentă în creier. Acest grup a afișat, de asemenea, tendințe pozitive similare atunci când cercetătorii au analizat fluxul de sânge.

  Materia cenușie degradată este o caracterizare comună a debutului bolii Alzheimer. Cu toate acestea, participanții cu boală ușoară Alzheimer au avut volume mai mari de materie cenușie în raport cu cantitatea de grăsime corporală pe care o aveau.

  Aceste rezultate sugerează că menținerea unei cantități sănătoase de grăsime corporală poate păstra un volum de materie cenușie care altfel ar fi suferit degradare în timpul demenței.

  „Am constatat că menținerea unei greutăți sănătoase ar putea ajuta la păstrarea structurii creierului la persoanele care se confruntă deja cu demența ușoară a bolii Alzheimer”, explică autorul studiului Dr. Matteo de Marco.

  un potențial Explicația pentru acest rezultat este că, chiar și în etapele progresate ale demenței, nivelurile sănătoase de grăsime corporală oferă creierului resursele adecvate pentru atenuarea leziunilor cerebrale.

  CALL NOW